Letselschade

letselschadeWanneer een bedrijfsongeval plaatsvindt is er meestal sprake van letsel en bijbehorende letselschade. Dit kan lichamelijke, maar ook geestelijke (immateriële schade) betreffen die tijdens of na het ongeval zijn ontstaan. De aangesloten advocaten van Bedrijfsongeval.net willen u graag adviseren en zodoende helpen om uw rechtelijke deel te krijgen.

Vergoeding claimen

In Nederland heeft uitsluitend de benadeelde partij (het slachtoffer) recht op een schadevergoeding voor de geleden schade. Wel dient er aangetoond worden dat in dit geval de werkgever tekort heeft geschoten in haar zorgplicht en redelijkerwijs te weinig heeft gedaan om het voorval te voorkomen. In het arbeidsrecht is dit geregeld onder andere geregeld in artikel 7:658 BW.

Schadevergoeding na letselschade?
Claim uw schadevergoeding!>
 • Snel in contact met specialisten
 • Veel ervaring met bedrijfsongevallen
 • Snel weten wat uw rechten zijn
 • Eerste contact altijd vrijblijvend
 • Lagere inkomens hebben  recht op rechtshulp van de overheid

  Verschillende vergoedingen

  Zoals hierboven al is aangegeven kunt u in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen bij, bijvoorbeeld lichamelijk- en geestelijk letsel. In een verlengde wordt er vaak gesproken over materiële schade en een immaterieel deel. Zelfs wanneer u geen slachtoffer bent van een bedrijfsongeval kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Voor meer informatie raden we u aan om contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u meer informatie geven over de exacte vergoedingen en de eisen die daarbij horen.

  Juridisch advies

  Bedrijfsongeval.net heeft een breed netwerk van aangesloten advocaten. U zult hierdoor altijd de meest geschikte advocaat krijgen die past bij uw situatie. Ook voor juridisch advies bent u bij Bedrijfsongeval.net aan het juiste adres. Vul het formulier in om direct in contact te komen met een van onze professionals. Aangezien een advocaat inschakelen vrij duur kan zijn/worden is het belangrijk om te weten dan u ook in aanmerking kunt komen voor een toevoeging, ook wel pro deo genoemd. Tegenwoordig kunt u in enkele gevallen ook bijstand krijgen op basis van no cure no pay, u betaalt dan alleen bij succes.

  advocaat

  Letselschade advocaat inschakelen

  Via Bedrijfsongeval.net kunt u eenvoudig in contact komen met een gespecialiseerde letselschade advocaat. Indien u ons formulier invult kunt u op stap 2 uw situatie toelichten. Op basis hiervan wordt een specialist geselecteerd die u optimaal kan voorzien van het juiste advies. In veel gevallen heeft u recht op een rechtsbijstand (pro deo) van de overheid.

  Bedrijfsongeval.net - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052