Letselschade advocaat

Bedrijfsongeval-advocaten

Bij Bedrijfsongeval.net zijn een hoop verschillende advocaten aangesloten die allen gespecialiseerd zijn in arbeidsongevallen, bedrijfsongelukken, beroepsziektes, letselschade en andere zaken verbonden met ongevallen tijdens werktijd. U kunt als werknemer, maar ook als werkgever bij ons terecht.

Werknemer

Bent u slachtoffer bij een bedrijfsongeval op de werkvloer en wilt u voor de geleden schade een vergoeding? Bedrijfsongeval.net zal een letsel advocaat opmaat voor u selecteren die samen met u de verschillende stappen zal doorlopen om uiteindelijk de best mogelijke vergoeding uit het vuur te slepen die past bij de pijn die u heeft geleden. Het inschakelen van een advocaat kan voor een groot gedeelte van de Nederlandse huishoudens tot financiële problemen leiden. Om toch een rechtszaak te starten is het in een aantal situaties mogelijk om aanvulling in de vorm van pro deo te krijgen of in de vorm van no cure no pay. Laat u altijd adviseren door een van onze professionals om de risico’s van een rechtszaak in beeld te krijgen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Werkgever

U wordt er van beschuldigd dat u niet heeft voldaan in uw zorgplicht en bent het hier niet meer eens. Of heeft u het vermoeden dat de schade die ontstaan is tijdens een bedrijfsongeval door roekeloosheid of opzettelijk gedrag komt? Voor deze en vele andere kwesties kunt u bij Bedrijfsongeval.net terecht. Wij zullen in een intakegesprek de kansen aangeven op het slagen van een zaak.

Voor slachtoffers en bedrijf

De specialisten die aangesloten zijn bij Bedrijfsongeval.net komen op voor de belangen van de slachtoffers en niet die van de verzekeraars. Wij zullen dan ook ons best doen om de meest geschikte vergoeding voor u te realiseren. Daarnaast staan de specialisten van Bedrijfsongeval.net ook paraat voor ondernemingen.

advocaat

Waarom Bedrijfsongeval.net?

De aangesloten advocaten van Bedrijfsongeval.net werken met een vast stramien aan stappen om het meeste uit een zaak te halen. Maar waarom zou u een advocaat moeten nemen inplaats van het zelf aanpakken van een zaak? Door emotionele redenen is het uitbesteden van een zaak verstandig, u kunt namelijk niet meer helder denken en dat maakt de kans op een schadevergoeding alleen maar kleiner. Naast deze reden kennen advocaten alle regels en uitzonderingen van de wet, waardoor altijd ingespeeld kan worden op tekortkomingen van de andere partij.

Bedrijfsongeval.net - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052