Juridische advies

Bedrijfsongeval-juridisch adviesIedere Nederlander die in Nederland woont heeft recht op rechtshulp en juridisch advies. Zo kunt u terecht bij veel instanties die door de overheid in het leven zijn geroepen zoals het Juridisch Loket en de Consuwijzer. Wanneer u niet vermogend genoeg bent om een advocaat in te schakelen zijn er allerlei mogelijkheden om toch uw gelijk te halen in de rechtszaal. Denk hierbij aan pro deo advocaten of een rechtszaak op basis van no cure no pay. Ook kunt u met uw vragen terecht bij Bedrijfsongeval.net zodat wij ze kunnen voorleggen bij onze aangesloten advocaten. In veel gevallen kunnen lange rechtszaken worden vermeden wanneer u goed ingelicht bent over de vervolgstappen die u moet nemen in uw specifieke situatie.

Vragen over ontslag

Bent u ontslagen nadat u betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval? Voor vragen over een mogelijk ontslag bent u bij Bedrijfsongeval.net aan het juiste adres. De specialisten zullen samen met u naar de situatie kijken en u adviseren.

Kosten worden niet vergoed

Doet uw werkgever moeilijk over het betalen van de gemaakte medische kosten? Wij geven juridisch advies over deze en veel meer soortgelijke vraagstukken.

Geen vakantiedagen meer na ongeval

Beweert uw werkgever dat de noodzakelijke revalidatie die u heeft moeten uitvoeren valt onder het kopje vakantiedagen? Neem direct contact op met de aangesloten juristen van Bedrijfsongeval.net. Wij zullen u vervolgens adviseren en eventueel helpen bij het halen van uw gelijk.

advocaat

Heeft u andere vragen?

Heeft u juridische vragen naar aanleiding van een bedrijfsongeval? Vul dan ons contactformulier in, wij brengen u direct in contact met een advocaat die aansluit bij uw situatie. Zowel voor werknemers als voor werkgevers kunnen wij een passende oplossing bieden.

Bedrijfsongeval.net - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052