Rechtshulp

Bedrijfsongeval.net-aansprakelijkheidIn Nederland kan iedereen in contact komen met een advocaat nadat u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval of doordat u onterecht bent ontslagen. U kunt bij ons altijd advies krijgen wat betreft vragen en onduidelijkheden over bedrijfsongevallen. Onze specialisten kunnen voor u uitzoeken of er mogelijkheden zijn om een schadevergoeding te claimen.

Rechtshulp is niet gratis

Rechtshulp an sich is niet gratis. De term gratis wordt gebruikt wanneer een huishouden met een lagere inkomen een advocaat wil inschakelen. Er wordt in deze situatie ook wel gesproken over pro deo advocaten. De advocaten worden nu gesubsidieerd door de overheid.

Heeft u recht op gesubsidieerde rechtshulp?
Doe direct de pro deo check!>
 • Snel in contact met specialisten
 • Veel ervaring met bedrijfsongevallen
 • Snel weten wat uw rechten zijn
 • Eerste contact altijd vrijblijvend
 • Lagere inkomens hebben  recht op rechtshulp van de overheid

  Verschillende stappen in het proces

  Wanneer wij voor u aan de slag gaan zullen wij de volgende stappen doorlopen om de kans op een succesvolle zaak te vergroten. Het pakket bevat: juridische hulp (bezwaar en beroep), advies, antwoorden op juridische vragen in normaal Nederlands, intakegesprek en uiteraard een haalbaarheidsonderzoek. Omschrijf uw probleem en wij brengen u in contact met de juiste specialist!

  Bedrijfsongeval.net - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052