Kosten verhalen

letselschade

Welke kosten kunnen in rekening worden gebracht bij uw werkgever wanneer u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval? Dit is een vraag die veel van onze klanten stelden in de gesprekken met de aangesloten advocaten van bedrijfsongeval.net. Om deze reden hebben we de meest voorkomende kosten voor u op een rijtje gezet en in hoeverre deze verhaald kunnen worden bij derden.

Medische kosten

Als de werkgever aansprakelijk is gesteld voor de schade dient hij alle kosten te vergoeden die medische van aard zijn. Dit betreft niet alleen de polikosten, maar ook de bedragen die u heeft moeten maken om bij het ziekenhuis te komen en uw auto te parkeren op de parkeerplaats. Naast de polikosten spreken we ook van medische kosten die na afloop van het ziekenhuis bezoek gemaakt moeten worden. U moet hierbij denken aan medicijnen en eventueel therapieën die noodzakelijk zijn om weer op een normale manier te functioneren in de samenleving.

Bedrijfsongeval.net-aansprakelijkheid

Schade aan zaken

Ook zaakschade kunt u verhalen bij de aansprakelijke partij. Onder dit onderdeel verstaan we uw telefoon, kleding, bril en andere bezittingen die u tijdens het ongeval op of aan had. We spreken ook wel van de materiële schade die tijdens een bedrijfsongeval zijn veroorzaakt.

Vermogensschade

Het belangrijkste onderdeel bij het verhalen van de kosten bij de aansprakelijke partij, is de schade die u heeft geleden aan uw vermogen. Heeft u bijvoorbeeld aanpassingen in uw woning moeten doen of valt een groot gedeelte van uw salaris weg door het bedrijfsongeval? Al deze kosten vormen de basis voor de hoogte van een schadevergoeding.

advocaat

Neem contact op

Wilt u meer weten over de kansen die u heeft bij het verhalen van de kosten? Vraag om advies bij een van de aangesloten advocaten of juristen van Bedrijfsongeval.net en kom het te weten.

Bedrijfsongeval.net - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052